Kanlı para oyunu nedir? Kanlı para nasıl oynanıyor?

Kanlı para isimli oyun okullarda öğretmenlerin, evde ise ebeveynlerin kabusu oldu. Uzmanlar ve eğitimciler bu konuda herkesi uyarıyor. Son zamanlarda yaygınlaşan kanlı para oyunu nedir? İşte tüm merak edilenler haberimizde.

Kanlı para oyunu nedir?  Kanlı para nasıl oynanıyor?

Çocukların ellerini yara içinde bırakan ve bulaşıcı hastalıklara neden olan kanlı para oyunu son zamanlarda kabusa dönmüş durumda. Elde çatlaklara neden olan kanlı para oyunu nedir? Kanlı para oyunu nasıl oynanıyor? İşte detaylar...

Kanlı para, son zamanlarda okullarda öğrenciler tarafından oynanan son derece tehlikeli bir oyundur. Oyunun amacı, cezalandırma sistemi ile rakibinin eline para ile zarar verip kanatmaktır.

Kanlı para oyunu nedir?  Kanlı para nasıl oynanıyor?

KANLI PARA OYUNU NASIL OYNANIYOR?


Oyun madeni paranın havaya atılmasıyla başlıyor. Elin ters tarafıyla tutulan para, parmakların arasına alarak sıkıştırılıyor. Para sabit tutulduktan sonra "kanlı para" denilerek 3 kere sert bir şekilde masaya vuruluyor. Masaya vurma esnasında para düşerse ceza sistemi devreye giriyor. Ceza ise şöyle: El yumruk yapılarak masaya dik şekilde koyuluyor ve karşı taraf parayı hızla eklem yerlerine fırlatıyor. Paranın geliş şiddetine göre elde kızarmalar, kanamalar yaşanıyor. Sosyal medyada oyunun taktikleri yayılırken bazı öğrenciler oyunun daha da kanlı olması için madeni paraların etrafına bıçakla kesikler oluşturuyor. Eklem bölgeleri kanamadan ceza bitmiyor.

Bu oyun bazı okullarda yasaklandı. Uzmanlar ise söz konusu olan bu oyun için çocukların eklemlerinde ciddi ölçüde zarar oluşabileceği konusunda uyarılarda bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya