Beren'e muhteşem hediye!

 Kenan Doğulu, son bir yıldır sevgilisi Beren Saat için yazdığı şiirleri şarkı yapmaktan vazgeçti. Doğulu, bugünlerde Saat için yazdığı romantik dizeleri bir kitapta toplamak için büyük yayınevleriyle görüşmeler yapıyor.Beren Saat-Kenan Doğulu aşkı kitapl

Beren'e muhteşem hediye!

 

Kenan Doğulu, son bir yıldır sevgilisi Beren Saat için yazdığı şiirleri şarkı yapmaktan vazgeçti. Doğulu, bugünlerde Saat için yazdığı romantik dizeleri bir kitapta toplamak için büyük yayınevleriyle görüşmeler yapıyor.

Beren Saat-Kenan Doğulu aşkı kitaplara konu olacak. Bir yıldan fazladır büyük bir aşk yaşayan ve haklarında sık sık evlenecekleri yönünde iddialar ortaya atılan ikilinin aşkı dizelerde yaşayacak. Doğulu, bir yıldır sevgilisi için yazdığı şiirleri besteleyip bir albüm yapma fikrinden vazgeçti. Ünlül şarkıcı, Saat'e bir sürpriz hazırlıyor.

KAPAKTAN KAĞIDA İLGİLENİYOR

Beren Saat için yazdığı şiirleri bir kitapta toplamaya karar veren Kenan Doğulu, hiç vakit kaybetmeden harekete geçti. Basım için büyük yayın evleriyle görüşmeler yapmaya başlayan Doğulu, kapağından kağıdına kadar kitabın her şeyiyle tek tek ilgleniyor. Kitabın yaz sonuna doğru kitapçılarda olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Medya