Acun son noktayı koydu!

Acun Ilıcalı, Survıvor yarışmasında Damla'ya ayrıcalık tanıdığına ilişkin iddialara açıklama getirdi

Acun son noktayı koydu!

Acun Ilıcalı Damla'ya ayrıcalık tanındığına dair bir çok haber çıktı. Bu haberler karşısında Acun Ilıcalı ilk defa konuştu. Şimdilik bir kaç soruya yanıt veren Ilıcalı önümüzdeki günlerde de diğer soruları cevaplayacağı öğrenildi. O sorulardan bazıları:

Damla’ya ayrıcalık yapıldığı ve yakın çevrenizle daha önceden tanışıklığı olduğu söyleniyor, bu konuyla ilgili açıklama yapar mısınız?

-Bu tarz iddialar açıkçası çok komik. Öncelikle Survivor’da Ünlüler takımında yarışan hemen her yarışmacıyı önceden tanıyorum ama bu ayrıcalık yapmama asla sebep olamaz. Konu iş olduğu zaman herkes benim için eşittir. Ne benim ne de herhangi bir yakınımın Damla ile önceden bir tanışıklığı yoktur. Bu tür art niyetle çıkarılan dedikodulara bizim gibi siz de gülüp geçin.

Oyun sırasında Damla’nın sırtında neden mikrofon vardı?

-Durağan oyunlarda yarışmacıların sesini seyircilerimiz daha rahat duysun diye mikrofon takıyoruz. Bil bakalım oyununda her yarışmacıda olduğu gibi Damla ve Atakan’da da mikrofon vardı. Bu konuya takılan arkadaşlar mikrofonla kulaklığı karıştırmış olabilirler.
Şeklinde konuşan Ilıcalı önümüzdeki günlerde tekrar bir açıklama yapacağı bekleniliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya