Mbia imzayı attı!

Trabzonspor'un yeni transferi Stephane M'bia kendisini Bordo mavili renklere bağlayan imzayı attı.Mehmet Ali Yılmaz tesisleirnde düzenlenen imza törenine Mbia ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ve basın mendupları katıldı.Süleyman Hurma imza töreninde yap

Mbia imzayı attı!

Trabzonspor'un yeni transferi Stephane M'bia kendisini Bordo mavili renklere bağlayan imzayı attı.

Mehmet Ali Yılmaz tesisleirnde düzenlenen imza törenine Mbia ve Sportif Direktör Süleyman Hurma ve basın mendupları katıldı.

Süleyman Hurma imza töreninde yaptığı konuşmada "Kulübümüze hayırlı olsun. Avrupa'nın önemli kulüpleri ile yarıştık. Trabzonspor'da Avrupa'da  ismini duyurmuş bir kulüp. Böyle bir oyuncunun Trabzonspor'a önemli katkılar yapacağını düşünüyorum. Kendisi bir çok şampiyonluk kazanmış. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

İMZA TÖRENİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

20150702aw466546_02.jpgMbia ise "Herkese teşekkür ediyorum. Antrenmanlara başlayıp kendimin en iyisini Trabzonspor'a vermek istiyorum. Burada olduğum için mutluyum ve buraya gelme amacım buradaki insanların hayayllerini gerçekleştirmek için elinmden geleni yapmaktır. Herkese ihtiyacımız var. Amacımız olan hedeflere ulaşmak için herkesin desteği ile amacımıza ulaşmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Hurma, Mbia'nın maliyeti konusunda sorulan bir soru üzerine "Trabzonspor büyük bir kulüp duyumlarla hareket etmez. Oyuncunun maliyetini alacağı ücreti KAP'a bildirdik" şeklinde konuştu.

Hurma Ersun Yanal'ın istifası ile ilgili sorulan bir soru üzerine "Ersun hocamızla bir görüşme yaptık ve dostane bir şekilde ayrılma kararı aldık. Kendisi ülkemizin en değerli hoacalardan bir tanesi. Hoca konusunda görüşmelerimiz sürüyor. En kısa zamanda yeni bir hocamızı açıklayacağız. Ersun hocanın hakedişleri var onları vererek yollarımızı ayıracağız" dedi.

Hangi oyuncuların kampa katılacağı sorusu üzerine Hurma "Trabzonspor'un sözleşmeli bütün oyuncuları teknik ekibin istemesi halinde kampa katılacak. Oyuncuların tamamını kampta görmek istiyorum" şeklinde konuştu.

Mbia Trabzonspor'u neden tercih ettiği yönünde sorulan bir soru üzerine "Ben buraya geldim. Ama benim için en önemli şey saygı duymaktır. Burada elimden geleni yapacağım ve gerisini göreceğiz. Gelmeden önce Trabzonspor'u biliyordum. Büyük bir kulüptü. Geçen seneki posizyonu nu gördüm ve bu pozisyonun üzerine çıkabileceğimizi düşündüm ve tercihimi yaptım" ifadelerini kullandı.

20150702aw466546_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor