Marko Marin tesisleri terk etti!

Trabzonspor'da antrenman sırasında Aykut Demir ile Marko Marin arasında gerginlik yaşandı. Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren bordo mavili ekipte çift kale maç sırasında alt yapı oyuncusu Melih ile girdiği bir ikili mücadeledeMarko Mar

Marko Marin tesisleri terk etti!

Trabzonspor'da antrenman sırasında Aykut Demir ile Marko Marin arasında gerginlik yaşandı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde hazırlıklarını sürdüren bordo mavili ekipte çift kale maç sırasında alt yapı oyuncusu Melih ile girdiği bir ikili mücadeledeMarko Marin'kendisine sert müdahalede bulunan genç Melih'e kızdı. Melih'in üzerine yürüyen ve genç futbolcuya bağıran Marko Marin'e takım arkadaşı Aykut Demir "neden böyle yapıyorsun" diyerek tepki gösterdi.

Aykut Demir ile Marko Marin arasında gergin anlar yaşandı. Aykut bu sırada Marko Marin'in üzerine yürüyerek boğazına daldı ,Bunun üzerine de Marin yeleğini çıkarıp yere atarak antrenman sahasından ayrıldı.

Marin sahadan çıkarken gazetecilere dönerek İngilizce olarak "Bunu gördünüz mü? Kulüp bu işte" dedi.

Daha sonra soyunma odasında üzerini değiştiren Marin arabasına binerek tesisleri terk etti.

İşte o anlar;

 

agfulv8qq5ier1plypbk1azb1rbhs4cvkj0qhx9xshhw.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor