Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Terazi burcunda ay tutulması

25 Mart 2024 tarihinde Terazi burcunun 5 derecesinde ay tutuluyor. Ay tutulmaları kesin sonlandırma, bitirme ve tamamlanma zamanlarıdır. Burçlar kuşağında Terazi burcu, ortaklıklar, ikili anlaşmalar, birliktelikler, davalar ve siyasi konularla ilişkilidir. Geçekleşecek ay tutulması bu konularda önemli sonlanma getiriyor.

Terazi burcu ay tutulmasının temellerini, adalet, inançlar, uluslararası konular ve ticari işler oluşturuyor. Güney düğüm yönünde gerçekleşen tutulmalar, biten ve bırakılan konuları öne çıkarır. Terazi burcu konularında şimdiye kadar oluşturulmuş kaynakların artık tamamlandığını kişisel hakların yeni oluşumla gelecek belirlediğini gökyüzü ön görüyor. Artık yeni bir zaman aşamasına geçiyoruz. Zamanın gelen şartları, yeni farklı yollar açacağını ve gelecek günlerin zorunlu olarak katlanılan süreci bitirdiğini ön görüyor.

İletişim yolu ile görüş alanı belirleyen tutulma etkisi ileriye yönelik aydınlatıcı koşulları öne çıkarıyor.

Terazi burcu ay tutulması dönemleri, kumlu ve çakıllı yolları, alçak tepelik alanları, eğlence ve düğün salonları gibi estetik içerikleri olan yerlerin son durumlarını görünür haline getirir.
Sağlıkla ilişkili konularda; bel, böbrek, sırt ağrıları ile ilişkili olan şikayetleri açığa çıkarır.
Değerli astroloji takipçileri; Yaklaşık on sekiz yıllık döngülerden oluşan güneş ve ay tutulma serileri çok önemli zamanlardır. 25 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek ay tutulması devrimsel nitelikte oluşumların olacağını, artık dönülmez zamanın ufkunun açıldığını öne çıkarıyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE TERAZİ BURCU AY TUTULMASI

YÜKSELEN KOÇ BURCU: Terazi burcunda gerçekleşecek ay tutulması, ikili ilişkiler, ortaklıklar ve anlaşmalarda şartlarınızı başka aşamaya geçiriyor. Tutulma ile haklarınızı daha iyi duruma geçiriyorsunuz. Bir hastalığınız varsa zorlayan ve sizi esir alan şartların bittiği dönemdesiniz. Finansal konularda yeni oluşumlara geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BOĞA BURCU: İş temponuz, çalışma koşullarınız, sağlığınız, beslenmeniz. Terazi burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması ile bu konularda şimdiye kadar oluşan kaynaklarınız son buluyor. Okul, int, ofis, hastane, yurt dışı ve arşivleme gibi konularda olan haklarınız yeni şartlarla ileriye yönelik olarak başka aşamaya geçiyor. Arızalı konuları değerlendiriyor ve çıkış noktası oluşturuyorsunuz. Ay tutulması psikolojik olarak sizi zorlayan konuları bitiriyor.

YÜKSELEN İKİZLER BURCU: Özel alanınız, yatırımlarınız, aşk, hobiler, yeteneklerinizi içeren unsurlar ve varsa çocuklarınızın şartları; Terazi burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile şimdiye kadar oluşturduğunuz kaynakları tamamlıyorsunuz. Yeni bir gelecek kurmak adına kazanılmış haklarınızı daha iyi duruma geçiriyorsunuz. Arızalı hastalıklı ve sizi esir alan işler başka bir aşamaya geçiyor. Geleceğinizi ilgilendiren tutulma sizi yeni ve başka bir zaman döngüsüne geçiriyor.

YÜKSELEN YENGEÇ BURCU: Terazi burcunda gerçekleşecek olan ay tutulması sizin temellerinizi ilgilendiriyor. Emlak, yerleşim, ailevi konular ve varsa eşinizin kariyer alanı. Şimdiye kadar oluşturduğunuz kaynak sürecini bitiriyor. Yeni bir gelecek için harekete geçiyorsunuz. Profesyonel ve toplum önündeki unvanınızla ilgili yeni yön belirleyeceğiniz oluşumlar içindesiniz. Finansal konularda başka bir aşamaya geçirecek olan tutulma ile çıkış noktası belirliyorsunuz.

YÜKSELEN ASLAN BURCU: İletişim gerektiren konular, anlaşma, iletişim aletleri üzerinden ilerletmiş olduğunuz işleriniz, ticari konular, kısa eğitim ve varsa kardeşinizin içinde bulunduğu şartlar. Terazi burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla şimdiye kadar oluşturduğunuz kaynak tamamlanıyor. Uzmanlık gerektiren konularda yeni oluşumlar içinde oluyorsunuz. Başka aşamaya taşıyacağınız süreç haklarınızı iyi duruma geçiriyor. Yeni zamanın şartları dolaylı yollardan hedeflerinizi gerçekleştiriyor.

YÜKSELEN BAŞAK BURCU: Maddi kaynaklarınızla ilişkili şimdiye kadar oluşturmuş olduğunuz süreç tamamlanıyor. Banka işlemleri eş geliri, nafaka ve sigorta işleriniz varsa gelecek belirleyen tutulma dönemi haklarınızı yükseltiyor. Zorunlu ve mecbur bırakan konular artık sonuçlanıyor. Terazi burcu ay tutulması ile maddi kaynaklarınıza yeni çıkış noktası oluşuyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel konumunuz, kimliğiniz, sağlığınız ve sizi var eden unsurlar. Terazi burcunda gerçekleşecek olan ay tutulmasıyla oluşturduğunuz kişisel kaynaklarınız başka şartlara geçmek üzere tamamlanıyor. Ortaklı işlerinizde gelecek belirleyen tutulma, haklarınızı başka aşamaya taşıyor. Terazi burcu ay tutulması ile ortaklı konularda sizi esir düşüren arızalı işlerinizi sonlandırıyorsunuz. Kişisel durumunuza görüş alanı belirliyor ve çıkış noktası oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN AKREP BURCU: Okul, hastane, askeriye ve dosyalama, arşiv, int üzerinden ilerleyen konular, zorluklarınız ve gizli olarak ilerlettiğiniz işleriniz. Terazi burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile şimdiye kadar oluşan kaynaklarınız tamamlanıyor. İş koşullarınız ve sağlığınızla ilişkili yeni oluşumları başka aşamaya taşıdığınız unsurlar size yeni gelecek belirliyor. Sizi esir düşüren ve mecbur bırakan iş koşulları tamamlanıyor ve kazanılmış haklarınız yükseliyor.

YÜKSELEN YAY BURCU: Organize işleriniz, sosyal projeleriniz, ekip çalışmaları ve en önemlisi umutlarınız. Terazi burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile şimdiye kadar oluşan unsurlar ve kaynak tamamlanıyor. Özel alanınızda ve sizi zorda bırakan konular bitiyor. Belirleyeceğiniz görüş alanı ile çıkış noktası oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAK BURCU: Profesyonel işleriniz, toplum önündeki unvanınız, iş, kariyer alanı ve hedefleriniz, Terazi burcunda gerçekleşecek ay tutulmasıyla şimdiye kadar oluşturduğunuz kaynak tamamlanıyor. Temellerinizi ilgilendiren konularda yeni yön belirliyor ve haklarınızı daha iyi duruma getiriyorsunuz. Şimdiye kadar sizi bazı şeylere mecbur bırakan konular başka aşamaya geçerek tamamlanıyor. Belirlediğiniz görüş alanı ile iş konularında çıkış noktası oluşturuyorsunuz.

YÜKSELEN KOVA BURCU: Akademik alan, hukuk, basın-yayın, kamu işlemleri, dış ticaret, uluslararası konular ve aracılar. Bu konuların birisi ile ilişkili iseniz, şimdiye kadar emek verip oluşturduğunuz kaynak tamamlanıyor. Anlaşma ile belirleyeceğiniz yeni şartlar için görüş alanı ile çıkış noktası oluşturuyorsunuz. Sizi zorda bırakan unsurlar Terazi burcunda gerçekleşecek ay tutulması ile tamamlanıyor.

YÜKSELEN BALIK BURCU: Banka hesaplarınız, sigorta, nafaka, miras, eş geliri gibi kazancınızın dışındaki finansal konularda şimdiye kadar oluşan kaynak tamamlanıyor. Kişisel kazancınızla ilgili haklarınız yükseliyor. Sizi zorlayan ve mecbur bırakan konuları sonlandırıyorsunuz. Belirleyeceğiniz görüş alanı ile finansal konulara çıkış noktası oluşturuyorsunuz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR