Maçka'da taş ocağı olmayacak!

Trabzon'un Maçka ilçesi Gürgenağaç mahallesinde taş ocağı patlatmalarında yaralanan vatandaşların mağduriyeti ile ilgili Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan açıklama yaptı.AK Parti Maçka İlçe Başkanı olduğu dönemden bu yana Hamsiköy Vadisi'nde maden ocakl

Maçka'da taş ocağı olmayacak!

Trabzon'un Maçka ilçesi Gürgenağaç mahallesinde taş ocağı patlatmalarında yaralanan vatandaşların mağduriyeti ile ilgili Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan açıklama yaptı.

AK Parti Maçka İlçe Başkanı olduğu dönemden bu yana Hamsiköy Vadisi'nde maden ocaklarına karşı olduğunu ifade eden Başkan Koçhan, “Bizim Maçka Belediyesi olarak devamlı dikkat çektiğimiz şey Hamsiköy Vadisi'nde taş ocağı olmamasıydı. Benim Maçka Belediye Başkanı olarak bu bölgede taş ocaklarının olmaması için her şeyi yapacağım. Şu anda il dışında olmam sebebiyle vatandaşlarımızı ziyaret edemiyorum. İnşallah en kısa sürede onları ziyaret edeceğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel