Lokeren maçında kimler oynayacak?

Trabzonspor'da uzun süreli sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir yarınki maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Musa Nizam, Yusuf Erdoğan ve İshak Doğan'ın durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.Özer

Lokeren maçında kimler oynayacak?

Trabzonspor'da uzun süreli sakatlıkları bulunan Onur Recep Kıvrak, Deniz Yılmaz ve Aykut Demir yarınki maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Musa Nizam, Yusuf Erdoğan ve İshak Doğan'ın durumunun ise maç saatinde belli olacağı bildirildi.

Özer Hurmacı, Serdar Gürler, Mustafa Akbaş ve Ferhat Yazgan, UEFA listesinde yer almadıkları için karşılaşmada forma giyemeyecekler. Sakatlığı düzelen Mustafa Yumlu'nun ise kadroda yer alabileceği belirtildi. Cardozo ve Yatabere'nin de yarınki maçla ilk kez forvette birlikte sahaya çıkabilecekleri öğrenildi.

Trabzonspor'un Lokeren karşısına, Fatih Öztürk, Bosingwa, Belkalem, Papadopoulos, Medjani, Salih Dursun, Constant, Mehmet Ekici, Waris, Yatabare ve Cardozo 11'i ile çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor