Ladik'de 150 izci kamp yaptı

Samsun'da gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için "Haydi Gençler Doğaya" sloganıyla 150 izci Ladik'te kamp yaptı. Türkiye İzcilik Federasyonuna bağlı 19 Mayıs İzcilik Kulübü, Samsun İzcilik Kulübü, Yıldız Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, Ladi

Ladik'de 150 izci kamp yaptı
Samsun'da gençlerin kötü alışkanlıklardan uzaklaştırılması için "Haydi Gençler Doğaya" sloganıyla 150 izci Ladik'te kamp yaptı.
 
Türkiye İzcilik Federasyonuna bağlı 19 Mayıs İzcilik Kulübü, Samsun İzcilik Kulübü, Yıldız Gençlik İzcilik ve Spor Kulübü, Ladik Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği üyeleri, Ladik Akpınar Fen Lisesi bahçesinde 1 hafta kamp yaptı. Kamp boyunca izciler, çeşitli aktivitelere katıldı.
 
Projeyi hazırlayan Ladik Doğayı ve Çevreyi Koruma Derneği Başkanı Hüseyin Mutlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, projenin amacının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi.
 
Evrensel ve insani değerlere sahip, milli ve manevi değerlerine bağlı gençler yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten Mutlu, şunları kaydetti:
 
"Gençlerimizin çevreye saygılı, bilgi ve özgüven sahibi, etkin, girişimci, aidiyet duygusu yüksek, toplumsal hayata aktif katılan, temel hak ve hürriyetlerini etkin bir biçimde kullanmasını istiyoruz, Ayrıca uluslararası alanda akranlarıyla rekabet edebilecek seviyede bireyler olarak kendi potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilecekleri imkan ve zemini oluşturmayı arzuluyoruz. Bunun yanı sıra sağlıklı yaşam için spor yapmaya onları teşvik ediyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler