Yıldıray Çınar Trabzon’da anılacak…

Trabzon Maçkalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türk Halk Müziğinin unutulmaz seslerinden  Yıldıray Çınar’ı anma konseri düzenleniyor. Çınar’ın müzisyen yeğeni Metin Erten  ve Samsun Belediye Konservatuarı hocalarının da katılacağı konser 23 M

Yıldıray Çınar Trabzon’da anılacak…
Trabzon Maçkalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Türk Halk Müziğinin unutulmaz seslerinden  Yıldıray Çınar’ı anma konseri düzenleniyor.
 
Çınar’ın müzisyen yeğeni Metin Erten  ve Samsun Belediye Konservatuarı hocalarının da katılacağı konser 23 Mart 2013 Cumartesi günü Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde yapılacak. 
 
Geceyi organize eden Trabzon Maçkalılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği THM Koro Şefi TRT sanatçısı İhsan Eyüboğlu, Samsun’da verdikleri konserin organizasyonda büyük etkisi olduğunu belirterek “ Bütün türkü dostlarını bu konsere bekliyor. Birinci bölümde koro Yıldıray Çınar türkülerini seslendirecek. İkinci bölümde ise konuklar sahne alacak. Herkesin keyif alacağı bir program hazırlandı” diye konuştu.  
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat