Trabzon'da dev sanat organizasyonu!

Organizasyon sorumlusu Songül Kartal “Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası organizasyonundan yüz akıyla çıkan Trabzon’un, eylül ayında yapılacak uluslararası sanatsal etkinlikten de büyük başarı ile çıkaracağına inancım tam” dedi.Dünya Ebru Günü 3. orga

Trabzon'da dev sanat organizasyonu!

Organizasyon sorumlusu Songül Kartal “Dünya Liselerarası Hentbol Şampiyonası organizasyonundan yüz akıyla çıkan Trabzon’un, eylül ayında yapılacak uluslararası sanatsal etkinlikten de büyük başarı ile çıkaracağına inancım tam” dedi.

Dünya Ebru Günü 3. organizasyonu 13- 15 Eylül 2014 tarihlerinde Trabzon’da gerçekleştirilecek. Organizasyon’dan sorumlu Ebru Sanatçısı Songül Kartal Trabzon Kültür Turizm Müdürü İsmail Kansız’dan sonra Gazeteciler Cemiyeti başkanı Turgut Özdemir’i ziyareti etti ve tam destek sözü aldıklarını açıkladı.

Songül Kartal Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde, Dünya Ebru Günü 3. organizasyonu için sıkı bir rekabet yaşadık, Türkiye’den sekiz il ve yurtdışından da iki ülke ile yarıştık. Düzenleme kurulu Onursal Başkanı Atilla Can’a Trabzon’u tercih ettiği ve görevi kendisine verdiği için teşekkür etti.  Uluslararası bir organizasyonu daha Trabzon’a kazandırdıkları için büyük memnuniyet ve sevinç duyuyoruz, şeklinde konuştu.

Songül Kartal Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinden sonra yaptığı kısa değerlendirmede ise:

Kültür Turizm Müdürlüğü ve Gazeteciler Cemiyetinin tam desteği ile kendimizi çok daha güçlü hissediyoruz. Organizasyondan paydaşlarımızla başarı ile çıkacağız. Geçtiğimiz günlerde Trabzon’da gerçekleştirilen Dünya Liselerarası Hentbol şampiyonasından sonra, yine uluslararası, bu defa bir sanat organizasyonunu “Dünya 3. Ebru Günleri kutlama organizasyonu”nu gerçekleştireceğiz. Trabzon’a 35 ülke ve 40 ilden çok sayıda sanatçı şimdiden katılım formu doldurmuş durumda, 150 civarında katılımcı bekliyoruz, açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat