Trabzon Dergisi 12. sayısı çıktı

Fırtına Vadisi ana dosyasıyla çıkan derginin bu bölümünde Trabzon-GAP demiryolunun bölge ekonomisi için önemi anlatılıyor. Hemen hemen her sene sellerle boğuşan Karadeniz bölgesinde son sel felaketi, nedenleri ve çözüm yolları dergide işlenen diğer bir do

Trabzon Dergisi 12. sayısı çıktı

Fırtına Vadisi ana dosyasıyla çıkan derginin bu bölümünde Trabzon-GAP demiryolunun bölge ekonomisi için önemi anlatılıyor. Hemen hemen her sene sellerle boğuşan Karadeniz bölgesinde son sel felaketi, nedenleri ve çözüm yolları dergide işlenen diğer bir dosya. Başarı hikayesinde Eternity markasıyla elliye yakın ülkede ihracat yapan Erol Erdoğan yer alırken, Hürriyet Gazetesi'nin Ekonomi şefi Erkan Çelebi medya köşesine konuk oluyor.

 

Son dönemde hızla çoğalan etnik Karadeniz müzik gruplarından Teona ve Marsis, müzik başlığı altında inceleniyor. Dünün önemli müteahhiti reklamcı olmaya karar verirse ne olur? Bir müteahhitin reklamcı olma hikayesi hepinizin ilgisini çekecek. Fotoğraf sanatı bölümünde bu sayının konuğu Dursun Ali Sarıkoç.

 

Çoğu fotoğrafçı ona Türkiye'nin en iyi manzara fotoğrafçısı diyor. Manzara fotoğrafları ve makrolarıyla Dursun Ali Sarıkoç biyografisi. Spor köşesinde konuk Selçuk Aydın. Amatör ringlerden, profesyonel ringlere nasıl geçti? Bundan sonraki hedefleri neler?

 

 Trabzonlu Üniversiteliler Sosyal Yardımlaşma ve Eğitim Derneği (TÜSED) ne zaman kuruldu, hedefleri, hayalleri. Dergiye İstanbul'da Beşiktaş, Taksim, Mecidiyeköy, Bakırköy, Kadıköy gibi merkezlerdeki bayiler aracılığı ile ulaşabiliyor. Abone olmak isteyenler 0212 212 61 26 nolu telefonu arayabilir ya da abone@trabzondergisi.com adresine mail atabilir.  

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler