Rize'de filografi sergisi açıldı

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize Kadınlar Eğitim Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER) tarafından düzenlenen filografi kursu sergisinin açılışını yaptı.Sergi açılışında konuşan Kasap, bu tür faaliyetleri belediye olarak paydaşlarla bir

Rize'de filografi sergisi açıldı

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, Rize Kadınlar Eğitim Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (RİKADER) tarafından düzenlenen filografi kursu sergisinin açılışını yaptı.

Sergi açılışında konuşan Kasap, bu tür faaliyetleri belediye olarak paydaşlarla birlikte desteklediklerini belirterek, "RİKADER'in bu tür faaliyetlerinin bundan sonra da devam edeceğini umut ediyoruz" dedi.

RİKADER Başkanı Selda Albayrak ise, kadınların çekici ve çiviyi bu kadar güzel kullanamayacağının düşünüldüğünü belirterek, "Hatta gelen bayanlarımız bile zorlanacaklarını düşündüler. Bunu artık mesleğe dönüştüren, yaptığı eserleri satan bayanlarımız var. Meslek edindirme kurslarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat