Notalardan Baharın Nağmeleri yayıldı!..

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde bulunan TSM Yetişkinler Korosu bu önemli günde muhteşem bir konser program hazırladı. Şef Ergin Ören önderliğinde birbirinden güzel eserleri  icra eden solistler gerek kıyafetleri gerekse performan

Notalardan Baharın Nağmeleri yayıldı!..

Trabzon Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bünyesinde bulunan TSM Yetişkinler Korosu bu önemli günde muhteşem bir konser program hazırladı. Şef Ergin Ören önderliğinde birbirinden güzel eserleri  icra eden solistler gerek kıyafetleri gerekse performanslarıyla ayakta alkışlandı.

Devlet Tiyatroları Atapark Haluk Ongan Sahnesi’nde gerçekleştirilen “Baharın Nağmeleri” konserine başta eski milletvekili Ali Kemal Başaran olmak üzere, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, gazeteci Refik Karaağaçlı ve çok sayıda davetli katıldı.

Şehitlerimizi rahmet ve minnetle  anarak saygı duruşu ile başlayan konser programının ilk bölümünde fasıl geçildi. 

Şef Ergin Ören önderliğinde daha sonra sırasıyla solistler sahne aldı. Solo performanslarda  Yaşar Usta, Melek Turhal, Meliha Çuvalcı, Semen Karlı, Kübra Dikmenoğlu, Belgin Soysal Çuvalcı, Şeyma Yeter, Aysema Koskos, Hülya Tiryaki, Sinan Sözen, Esen Ören Bektaş, Selma Karpuz, Gözde Pehlivan ve İlhan Yavuz büyük beğeni topladı. 

 Bayanların şıklıklarıyla göz doldurduğu gecede solo performanslar ayakta alkışlandı. Şef Ören’in zaman zaman esprileri ve fıkralarıyla renk kattığı programın sonunda  sanatın ve müziğin  olduğu her yerde görmeye alıştığımız eski milletvekili Ali Kemal Başaran, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız ve gazeteci Refik Karaağaçlı şef Ergin Ören’e çiçeğini birlikte takdim ettiler. 

Kansız yaptığı konuşmada “ Hocamızla yıllardır birlikte çalışıyoruz. Bu güne kadar çok öğrenci yetiştirdi. Daha birlikte yapacak çok işimiz var. Büyük emek vererek bu programı hazırladılar. Bu soğuk akşamda şarkılarla içimizi ısıttılar.  Herkesi tebrik ediyor ve bu vesileyle kahraman ecdadımızı bir kez daha rahmetle yad ediyorum” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat