Akçaabat'ta tiyatro günleri başlıyor

Akçaabat Belediyesince düzenlenen 5. Erol Günaydın Tiyatro Günleri, 2-10 Mart'ta yapılacak.Akçaabat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara, bir toplum

Akçaabat'ta tiyatro günleri başlıyor

Akçaabat Belediyesince düzenlenen 5. Erol Günaydın Tiyatro Günleri, 2-10 Mart'ta yapılacak.

Akçaabat Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce kültürel gelişmeye katkı sağlamak, insanlara, bir toplum ve yaşam bilimi olan tiyatroyu sevdirmek, şehrin kültür-sanat hayatını canlı tutabilmek adına düzenlenen Erol Günaydın Tiyatro Günleri'nde 9 farklı oyunun sahneleneceği belirtildi.

Açıklamada, Akçaabat Erol Günaydın Sanat Merkezi'nde 2-10 Mart arasında sahnelenecek oyunların biletlerinin Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden ücretsiz temin edilebileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat