Instagram Güncellendi! Süper özellik!

Kendi içerisinde sosyal bir platform olan Instagram, fotoğraf ve videopaylaşmayı bir tık ileriye taşıyarak, kullanıcıların iletişim kurması için direkt mesaj özelliğini geçtiğimiz aylarda hayata geçirmişti. Instagram direkt mesaj özelliği sayesinde kullan

Instagram Güncellendi! Süper özellik!

Kendi içerisinde sosyal bir platform olan Instagram, fotoğraf ve videopaylaşmayı bir tık ileriye taşıyarak, kullanıcıların iletişim kurması için direkt mesaj özelliğini geçtiğimiz aylarda hayata geçirmişti. Instagram direkt mesaj özelliği sayesinde kullanıcıları birbiri ile yazışabiliyor veya kütüphanelerinde bulunan fotoğrafları özel olarak paylaşabiliyordu.

Instagram, resmi blog’u üzerinden yaptığı açıklama ile direkt mesajlaşmaözelliğini yenilediğini duyurdu. Instagram direkt mesajlaşma uygulaması artık akış ekranında yer alan takip ettiğiniz kişilerin fotoğraflarını tek tıklama ile arkadaşlarınız ile paylaşabileceksiniz.

Kullanıcılar genelde beğendikleri bir fotoğrafı arkadaşları ile paylaşmak için ya o fotoğrafın altına arkadaşlarını etiketliyor ya da ekran görüntüsü alıp çeşitli mesajlaşma uygulamaları ile gönderiyordu. Instagram bu yeni özelliği sayesinde arkadaşlarınızla fotoğraf paylaşmayı daha keyifli bir hale getiriyor.

Instagram’ın yeni direkt mesajlaşma özelliği henüz bölgesel olarak sunuluyor. Yakında bu özelliği güncellemeye ihtiyaç duymadan kullanmanız mümkün olacak. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem