İlayder’den Başkan Doğan’a Ziyaret

Rahmet Cami Derneği ile İslami İlimler Araştırma ve Yayma Derneği yöneticileri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Rahmet Cami din görevlisi Zeki Albayraklı, Cami Dernek Başkanı Ramazan Tarhan, yönetim kurulu üyel

İlayder’den Başkan Doğan’a Ziyaret

Rahmet Cami Derneği ile İslami İlimler Araştırma ve Yayma Derneği yöneticileri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ı ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette Rahmet Cami din görevlisi Zeki Albayraklı, Cami Dernek Başkanı Ramazan Tarhan, yönetim kurulu üyeleri Mümin Dokunmaz, Sinan Büyükçetin ve cami müezzini Bekir Baş yer aldı. İslami İlimler Araştırma ve Yayma Derneği (İLAYDER) Başkanı Muhammet Karaosmanoğlu ve yeni yönetimi üyeleri yaptıkları ziyarette Başkan Doğan'a teşekkürlerini sundu. Başkan Doğan ise kendisini ziyaret eden heyete teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

İlayder’den Başkan Doğan’a Ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam