İhsan Öksüz TGC’deki sıkıntıyı açıkladı

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yapılan seçimlerin yankıları sürerken Gazeteci-Yazar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Divan Kurulu Başkanı İhsan Öksüz, yaşanan sıkıntının nereden kaynaklandığını açıkladı. İhsan Öksüz, Haber61 TV’de Pazartesi ve Çarşamba günl

İhsan Öksüz TGC’deki sıkıntıyı açıkladı

Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde yapılan seçimlerin yankıları sürerken Gazeteci-Yazar, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Divan Kurulu Başkanı İhsan Öksüz, yaşanan sıkıntının nereden kaynaklandığını açıkladı.

İhsan Öksüz, Haber61 TV’de Pazartesi ve Çarşamba günleri saat 14:00’de ekranlara gelen Şehrin nabzı programında konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Öksüz yaptığı açıklama, “Bizim tüzüğümüzde bir sıkıntı var. Bu tüzükle ne kadar seçim yaparsanız yapın yine aynı sonucu alacaksınız. İki aday girdi seçime ve bu adaylar karma listelerle listelerini oluşturdu. Trabzon Gazeteciler Cemiyeti başkan seçmiyor, 9 kişilik yönetim kurulu seçiyor. Bu kurulu da yönetim kurulunun ilk toplantısında seçiyor ve görev bölümünü orada yapıyor. Sıkıntı burada.” İfadelerini kullandı.

İHSAN ÖKSÜZ’ÜN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem