Yolun karşısına geçmek isteyen kadına böyle çarptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı kadın yaralandı.

Yolun karşısına geçmek isteyen kadına böyle çarptı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışırken bir otomobilin çarptığı kadın yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza, akşam saatlerinde Devrek Yolu Caddesi Cevizler Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rıza Y. (32) idaresindeki 81 EL 366 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan Selcan Aslan'a (30) çarptı. Çarpmanın etkisi ile havada takla atıp yere düşen kadının yardımına ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık görevlileri yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan yaralı kadın hastanede müşahede altında tutuluyor.

Olay yerine gelen polis ekipleri inceleme yaptıktan sonra kazaya karışan otomobil sürücüsünü ifadesini almak için karakola götürdü.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde TIR'ın ara yoldan ana yola çıkış yaptığı, bu sırada iki yayanın yola çıktığı ve arkadan gelen otomobilin Saniye Aslan'a çarpması görülüyor. Görüntülerde ayrıca yaşanan kazaya rağmen TIR sürücüsünün hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi de kameralara yansıdı.

Polis kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem