Vatandaşta seri katil korkusu

Gaziantep'te 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan seri cinayetlerin zanlısının 2 gündür yakalanamaması bölge halkını tedirgin ediyor. Vatandaşlar, bir an önce zanlının yakalanmasını istedi. Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü cinayetler, bölge insanını iyice korkuttu.

Vatandaşta seri katil korkusu

Gaziantep'te 9 kişinin ölümüyle sonuçlanan seri cinayetlerin zanlısının 2 gündür yakalanamaması bölge halkını tedirgin ediyor. Vatandaşlar, bir an önce zanlının yakalanmasını istedi.

Gaziantep'te 9 kişinin öldüğü cinayetler, bölge insanını iyice korkuttu. Yaşanan olayların zanlısı Yusuf Taş'ın halen yakalanamaması bölge insanını tedirgin ediyor.

Hüseyin Solmaz isimli üniversite öğrencisi, 1 kişinin aynı aileden 9 kişiyi öldürüp kayıplara karışması ve halen bulunamaması nedeniyle tedirgin olduklarını söyledi. Solmaz, "Biz burada öğrenciyiz ailemiz burada da değil. Haberimiz yoktu yeni öğrendim çok tedirgin oldum. Şurada bir bomba patlasa kim vurduya gideceğiz. Bir an önce geniş çaplı önlemlerin alınması lazım" şeklinde konuştu.

Gaziantep'te yaşayan Seyran Hakan da son yıllarda yaşanan olaylar nedeniyle insanların psikolojisinin bozulduğunu ifade etti. Hakan, "Ben de haberlerden duydum. Suç unsurlarından en büyüğü de insan psikolojisidir. İnsanların dengesi bozuldu. Bu olay duyduğum kadarıyla, bir kıskançlık olayıdır. Eşi ayrılmak istemiş. Bu olayın nedenlerini araştırmak lazım. Aile içi karı koca meselesine karışılmaması lazım" diye konuştu.

Öte yandan, olayın üzerinden 40 saati aşkın zaman geçmesine rağmen 9 kişinin ölümün faili olarak aranan Yusuf Taş halen bulunamadı.

Vatandaşta seri katil korkusu

Vatandaşta seri katil korkusu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler