Ünlü sanatçı temiz futbol eyleminde

İstanbul Taksimde her hafta sonu düzenlenen temiz futbol eyleminin bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Volkan Konak oldu. Şike sürecinde sessiz kaldığı için eleştirilerin hedefi haline gelen Konak bu katılımla sessizliğini bozmuş oldu. Her hafta İstanbul Taksi

Ünlü sanatçı temiz futbol eyleminde

İstanbul Taksimde her hafta sonu düzenlenen temiz futbol eyleminin bu haftaki konuğu ünlü sanatçı Volkan Konak oldu. Şike sürecinde sessiz kaldığı için eleştirilerin hedefi haline gelen Konak bu katılımla sessizliğini bozmuş oldu. 

Her hafta İstanbul Taksim’de düzenlenen temiz futbol eylemine bu hafta ünlü sanatçı Volkan Konak’ta katılarak destek verdi. Şike olaylarına sessiz kaldığı için eleştirilen ünlü sanatçı Volkan Konak bu haftaki eyleme katılarak sessizliğini bozmuş oldu. Ünlü sanatçının eyleme katılmasını değerlendiren Trabzonsporlu taraftarlar ise, Volkan Konak’a teşekkür ederek, “Yanımızda olduğu için kendisine olan sevgimiz bir kat daha artmıştır. Temiz futbol için bütün Trabzonsporlu sanatları bu eylemlere katılarak destek vermeleri gerektiğini de düşünüyoruz” yorumlarında bulundular. 
 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler