Twitter'da bomba yenilik!

Sosyal ağ platformları kullanıcılarını sıkmamak için zaman zaman bir takım değişiklikler yapıyor. Bu değişiklikler genellikle yeni bir özelliğin eklenmesi veya kullanılmayan bir özelliğin değiştirilmesi şeklinde gerçekleşirken Twitter bu konuda farklı bir

Twitter'da bomba yenilik!

Sosyal ağ platformları kullanıcılarını sıkmamak için zaman zaman bir takım değişiklikler yapıyor. Bu değişiklikler genellikle yeni bir özelliğin eklenmesi veya kullanılmayan bir özelliğin değiştirilmesi şeklinde gerçekleşirken Twitter bu konuda farklı bir adım atmayı tercih etti.

Dev mikro blog sitesi ani bir değişiklik ile kendisiyle özdeşleşen "Favori" butonunu değiştirerek yerine "Beğen" butonunu getirdi. Tabi ki değişiklik sadece isim ile sınırlı kalmadı ve butonun simgesi de yıldız formundan, ufak bir efekte sahip kalp butonuna dönüştürüldü. Kullanıcıların profillerinde daha önce favoriye ekledikleri içerikler de bundan sonra "Favoriler" yerine "Beğenilen" sekmesi altında görüntülenecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem