Türkiye istihbarat veriyor, IŞİD vuruluyor

Türk F16 savaş uçaklarının keşif yaparak istihbarat sağladığı Suriye sınırındaki IŞİD mevzileri, ABD ve koalisyon güçleri tarafından vuruluyor. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Anajet Üssü ve Batman’da konuşlu olan hava ko

Türkiye istihbarat veriyor, IŞİD vuruluyor
Türk F16 savaş uçaklarının keşif yaparak istihbarat sağladığı Suriye sınırındaki IŞİD mevzileri, ABD ve koalisyon güçleri tarafından vuruluyor.
 
Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır 2. Hava Kuvvet Komutanlığı 8. Anajet Üssü ve Batman’da konuşlu olan hava komutanlığı üssünden havalanan insansız hava araçları ve F16 savaş uçakları, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesi sınırına yakın olan Kobani bölgesinde keşif uçuşları yaparak IŞİD mevzilerini tespit ediyor.
 
Türk jetleri tarafından tespit edilen mevziler üs komutanlığına gönderilen görüntülerle ABD ve koalisyon güçlerine bildiriliyor. Türk jetlerinin istihbaratı üzerine ABD ve Koalisyon güçleri de Suudi Arabistan’dan kalkan savaş uçakları ile Kobani ve çevresindeki IŞİD mevzilerini vuruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem