Tüm şehir sarıya boyandı

Gaziantep'te Suriye üzerinden geldiği belirtilen ve aniden bastıran toz bulutları kenti sarıya boyarken, uçaklar havalimanına güçlükle iniş yapabildi.Kente öğle saatlerinde aniden bastıran toz bulutu hayatı olumsuz etkiledi. Sarıya boyanan kentte, düşen g

Tüm şehir sarıya boyandı

Gaziantep'te Suriye üzerinden geldiği belirtilen ve aniden bastıran toz bulutları kenti sarıya boyarken, uçaklar havalimanına güçlükle iniş yapabildi.

Kente öğle saatlerinde aniden bastıran toz bulutu hayatı olumsuz etkiledi. Sarıya boyanan kentte, düşen görüş mesafesinden etkilenen araçların üzerinde ise toz katmanı oluştu. Vatandaşlar ise tozlu havada nefes almakta zorlandı. Arabasını yeni yıkattığını belirten İbrahim Arslan, "Buraya getirdim. toz içinde kaldı, yeniden kirlendi. İnsanlar kim bilir ne yapıyordur" dedi. Gaziantep Havalimanı'nda ise düşen görüş mesafesi nedeniyle uçaklar güçlükle iniş yapabildi.

Tüm şehir sarıya boyandı

Tüm şehir sarıya boyandı

Tüm şehir sarıya boyandı

Tüm şehir sarıya boyandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem