TÜİK'te katliam yaptı! İşte o saldırının nedeni

KARS Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürlüğü'nde silahlı cinayet. Kurum çalışanı, sabah mesai girişinde bölge müdürü Mehmet Tolon dahil 6 kişiyi öldürüp canına kıydı. Bir kişinin de yaralı olduğu bildirildi. CEZA ALDI KATLİAM YAPTI Kars’ta meydan

TÜİK'te katliam yaptı! İşte o saldırının nedeni
KARS Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Bölge Müdürlüğü'nde silahlı cinayet. Kurum çalışanı, sabah mesai girişinde bölge müdürü Mehmet Tolon dahil 6 kişiyi öldürüp canına kıydı. Bir kişinin de yaralı olduğu bildirildi.
 
CEZA ALDI KATLİAM YAPTI
 
Kars’ta meydana gelen olayın, müfettiş soruşturması sonucu ceza alan bir memurun cinnet getirmesi nedeniyle yaşandığı öğrenildi.
 
Sabah saatlerinde Atatürk Caddesindeki TÜİK Kars Bölge Müdürlüğü'ne gelen Veysi Erim adlı kişi, bölge müdürü Mehmet Tolon ile çalışanları rehin aldı.
 
Erim, bir süre sonra Tolon ile beraber 5 kişiyi silahla öldürdü. 
 
İddiaya göre bir yıldır TÜİK Kars bölge müdürlüğünde çalışan memur hakkında bir süre önce soruşturma açıldı. Bu soruşturmada memura ceza verildi. Bu nedenle bölge müdürü ile tartışan memurun, önce mesai arkadaşlarını rehin aldığı, bir süre sonra da hepsini öldürerek intihar ettiği bildirildi. Rehine olayına karşı özel harekat timleri olay yerine gittiğinde 7 cesetle karşılaştı.
 
KARS VALİSİ'NDEN İLK AÇIKLAMA
 
Kars Valisi Eyüp Tepe saldırının terör olayı olmadığını belirtirken şu açıklamayı yaptı: "Olayın terör saldırısıyla ilgisi yok. Saldırganın kimliği Veysi Erin. TÜİK'te psikolog olarak görev alıyordu. Altı kişiyi öldürmüş ve intihar etmiş"
 
Olayın duyulmasının üzerine bölgeye çok sayıda emniyet personeli, özel harekat ve sağlık ekipleri gönderildi.
 
Emniyet Müdürü Ercan Çakmak da yerine gelerek bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem