TSK'dan Demirtaş'a dava

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) "Hukuki süreç başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.BDP'li Demirtaş’ın 'Bizim nazarımızda ha bir onbaşı konuşmuş ha Genelkurmay Başkanı' sözü üzerine TSK hukuki süreç başlattığını açıkladı.Türk Silahlı Kuvvetleri, BDP Eş Başk

TSK'dan Demirtaş'a dava

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) "Hukuki süreç başlatılmıştır" açıklamasında bulundu.

BDP'li Demirtaş’ın 'Bizim nazarımızda ha bir onbaşı konuşmuş ha Genelkurmay Başkanı' sözü üzerine TSK hukuki süreç başlattığını açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri, BDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel için kullandığı "Bizim nazarımızda ha bir onbaşı konuşmuş ha Genelkurmay Başkanı" sözleri için hukuki süreç başlattı.

Demirtaş geçtiğimiz günlerde "Kürtçe eğitimi uygun görmüyorum" diyen Genelkurmay Başkanı Özel’e bu sözlerle tepki göstermişti:
“Senin rütben orgeneral de olsa bizim nazarımızda onbaşısın. Senin kıymetin o kadardır. Bunu böyle bil. Bizim nazarımızda ha bir onbaşı konuşmuş ha Genelkurmay başkanı. Bizim nazarımızda zerre kadar değerin, kıymetin yok" ifadesini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem