Trabzonlu mankenden ilginç açıklama!

 Halil Ergün'ün "oyumu AK Parti'ye verdim" açıklamasının yankıları devam ediyor. İrfan Aslanhan'ın Tempo TV'de hazırlayıp sunduğu Jülyen isimli şov programına konuk olan Tuğba Özay da, sinema oyuncusu Halil Ergün'ün "Oyumu AK Parti'ye verdim" açıklaması i

Trabzonlu mankenden ilginç açıklama!

 

Halil Ergün'ün "oyumu AK Parti'ye verdim" açıklamasının yankıları devam ediyor. İrfan Aslanhan'ın Tempo TV'de hazırlayıp sunduğu Jülyen isimli şov programına konuk olan Tuğba Özay da, sinema oyuncusu Halil Ergün'ün "Oyumu AK Parti'ye verdim" açıklaması ile ilgili "Herkese vermiş Halil Abi..." diyerek izleyenleri şaşırttı.
 
İşte İrfan Aslanhan ile Tuğba Özay arasındaki o ilginç sohbet:
 
İrfan Aslanhan: Bana düşmez, benim tarzım değil programda böyle şeyler konuşmak. Ama şu riyakarlığı da anlamıyorum şahsen. Beni aşar bu mevzu, ama bazen bazı durumlarda herkeste bir yalakalık enerjisi söz konusu, kimse kusura bakmasın. Böyle bir durum var. Tuğba Özay ne düşünüyor?
 
"BANA İNANDIRICI GELMİYOR"
Tuğba Özay: İnandırıcı gelmiyor ve eğer ki hükümet başka bir parti olmuş olsaydı, AK Parti muhalefet olsaydı acaba aynı fikri, aynı beyanatı verirler miydi? Birçokları bana inandırıcı gelmiyor. Ben her zaman Atatürkçü kimliği ile övünen, cumhuriyetçi kimliğini saklamayan bir kimseyim. Ben sağ görüşten de eş dost arkadaş sahibiyim, sol görüşten de arkadaş sahibiyim.
 
İrfan Aslanhan: Twitter'da Halil Ergün'ün söyledikleriyle ilgili çok komik, çok güzel şeyler tartıştı gençler. Galiba bir düşünceniz var bununla ilgili.
 
"HERKESE VERMİŞ HALİL ABİ"
Tuğba Özay: Herkese vermiş Halil Abi... Oy... Herkese... Ona verdim, buna verdim, şuna verdim.
 
İrfan Aslanhan: Bu bambaşka bir bakış açısı tabi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem