Trabzon'dan gidip Türkiye'yi temsil ettiler

 II. Dünya Savaşı’nın sona ermesinin 70. yılı nedeniyle Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenmekte olan Uluslararası Demokrasi Günleri Kongresi’ne katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi heyeti çalışmalarını sürdürüyor. Etkinlik çerçevesind

Trabzon'dan gidip Türkiye'yi temsil ettiler

 II. Dünya Savaşı’nın sona ermesinin 70. yılı nedeniyle Almanya’nın Dortmund şehrinde düzenlenmekte olan Uluslararası Demokrasi Günleri Kongresi’ne katılan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi heyeti çalışmalarını sürdürüyor. 

Etkinlik çerçevesinde Dortmund Büyükşehir Belediyesi binasında düzenlenen organizasyonda 9 ülkeden yaklaşık 200 genç bir araya geldi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun, burada yaptığı konuşmada, dünya barışı ve kardeşliğinin tam olarak sağlanmasının önemine dikkat çekti.

Demokrasi Günleri Kongresi’nde Türkiye’yi temsil eden Trabzon heyeti, bu toplantının ardından Dortmund Büyükşehir Belediye Başkanı Ullrich Sierau’yu makamında ziyaret etti. Gençlik Meclisi Başkanı Tosun, ziyarette Sierau’ya EuroChallage’de final oynayan Trabzonspor MedicalPark Basketbol takımının formasını hediye etti.

Trabzon heyeti, bu ziyaretin ardından Trabzon’un kardeş şehri olan Dortmund’un belediye gençlik meclisi yönetimi bir araya geldi. Görüşmede yapılan çalışmalar ve iki kardeş şehir arasında gerçekleştirilmesi planlanan projeler üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem