Trabzon Liman Başkanlığı'na yeni isim!

Trabzon Liman Başkanlığı görevine 12 yıldır uzman olarak görev yapan Ömer Hakan Seymen getirildi. ÖMER HAKAN SEYMEN KİMDİR? 1973 Yılında Trabzon Sürmene ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sürmene'de tamamladı. Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühend

Trabzon Liman Başkanlığı'na yeni isim!

Trabzon Liman Başkanlığı görevine 12 yıldır uzman olarak görev yapan Ömer Hakan Seymen getirildi.

ÖMER HAKAN SEYMEN KİMDİR?

1973 Yılında Trabzon Sürmene ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Sürmene'de tamamladı. Akdeniz Üniversitesi Isparta Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Üç yıl Londra/İngiltere' de eğitim aldıktan sonra 2003 yılında Bakanlığımız bünyesinde çalışmaya başladı. 2003 yılından beri kurumumuzda Uzman olarak görev yapmakta iken Bakanlık emri ile 17.08.2015 tarihinde Trabzon Liman Başkanı görevine getirildi. İyi derece ingilizce bilen Ömer Hakan Seymen evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem