Trabzon hava durumu - Son dakika uyarısı. 6 Haziran 2015

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, seçim günü ve sonraki hafta için hava sıcaklıklarının ... 6 Haziran 2015

Trabzon hava durumu - Son dakika uyarısı. 6 Haziran 2015

Eroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, seçim günü ve sonraki hafta için hava sıcaklıklarının ülke genelinde mevsim normallerinde, iç kesimlerde yer yer mevsim normallerinin altında seyredeceğini belirtti.

Ülke genelinde pazar gününden itibaren bir hafta süreyle parçalı ve çok bulutlu bir havanın hakim olacağına işaret eden Veysel Eroğlu, açıklamasında şu bilgileri paylaştı:

"Seçim günü, ülkemizin büyük bölümünde sağanak yağış bekleniyor. Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Kısa süreli sağanak geçişleri görülebilir. Yurdumuzun iç kesimlerinde yer yer mevsim normallerinin altında seyredecek hava sıcaklığı hafta sonunda artacak ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor."

Trabzon'da haftalık hava durumu ise şu şekilde;


52t.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem