Trabzon dahil 8 ilde operasyon

Bayburt Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün silah ve mühimmat kaçakçılığıyla mücadele kapsamında 4 aydır sürdürdüğü çalışma sonucu 1 Mart'ta, Bayburt, Konya, Gümüşhane, Erzurum, İstan

Trabzon dahil 8 ilde operasyon

Bayburt Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün silah ve mühimmat kaçakçılığıyla mücadele kapsamında 4 aydır sürdürdüğü çalışma sonucu 1 Mart'ta, Bayburt, Konya, Gümüşhane, Erzurum, İstanbul, Giresun,Trabzon ve Ankara olmak üzere 8 ilde, 35 adreste eş zamanlı operasyon yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, Bayburt'ta haksız kazanç sağlamak amacıyla silah ve mühimmat kaçakçılığı suçu işleyen 39 şüphelinin yakalandığı kaydedilerek, "Operasyon kapsamında yakalanan 39 şüpheliden 17'si gözaltına alınmış olup, H.Ö. ve E.A. Bayburt Cumhuriyet Savcılığındaki ifadelerine müteakiben serbest bırakılmış, L.K, Ö.P, M.K, S.S, E.A. ve M.K. hakkında adli kontrol kararı verilmiş, E.Ö, M.S, F.E, A.V.A, H.A, H.İ.D, E.A, M.D. ve A.M'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir" ifadesine yer verildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem