Trabzon'da oğluyla yan yana uğurlandı

Trabzon'da trafik kazasında hayatını kaybeden İsa Gençoğlu ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon'da oğluyla yan yana uğurlandı

Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden DHMİ Başmüdür Yardımcısı İsa Gençoğlu ve oğlu Ali İlker Gençoğlu son yolculuklarına uğurlandı. 

Ailesi ile Erzurum'dan bir yakınlarının düğününden 06 AG 6189 plakalı aracı dönerken Trabzon'un Maçka ilçesinde geçirdiği trafik kazasında DHMİ Başmüdür Yardımcısı İsa Gençoğlu ve oğlu Ali İlker Gençoğlu hayatını kaybetmiş, Öğretmen olan eşi Nazan Gençoğlu ile kızı Ayşe Naz Gençoğlu ise ağır yaralanmıştı. Anne ve kızın hastanede tedavileri sürerken İsa Gençoğlu ve oğlu Ail İlker Gençoğlu bugün Ortahisar Çukurçayır Mahallesi Mısırlı Dede Fatih Sultan Mehmet Camiinde düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandılar.

Cenaze törenine Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, İsa gençoğlu'nun çalışma arkadaşları yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Gençoğlu ve oğlu cenaze töreni sonrasında aynı yerde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.







 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem