Terör örgütü PKK'dan alçak saldırı! 4 asker yaralandı

Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı.

Terör örgütü PKK'dan alçak saldırı! 4 asker yaralandı

Terör örgütü PKK/YPG Suriye’nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize kalleş bir saldırıda bulundu.

4 Mehmetçik yaralandı. Türk ordusu, belirlenen hedefleri güçlü şekilde vurarak teröristlere misliyle karşılık verdi. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), terör örgütü PKK/YPG'nin, Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerine yönelik gerçekleştirdiği havan saldırısında yaralanan 4 askerin Kilis Devlet Hastanesi'ne sevk edildiğini duyurdu.

Terör örgütü PKK'dan alçak saldırı! 4 asker yaralandı

MSB: TERÖRİSTLERE MİSLİYLE KARŞILIK VERİLİYOR

MSB sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Terör örgütü PKK/YPG, Ramazan ayında bile Suriye'nin kuzeyindeki Zeytin Dalı ve Fırat Kalkanı bölgelerindeki üs bölgelerimize yönelik eş zamanlı havan ve ÇNRA atışları ile saldırdı. Saldırıda yaralanan 4 Mehmetçiğimiz Kilis Devlet Hastanesi'ne tahliye edildi. Belirlenen hedefler ise derhal güçlü şekilde vurularak teröristlere misliyle karşılık veriliyor" ifadelerini kullandı.

Terör örgütü PKK'dan alçak saldırı! 4 asker yaralandı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem