Tel Aviv'e atılan roket havada imha oldu

 Tel Aviv'e ulaşan roket havada imha edildi Filistinli grupların Gazze'den ateşlediği roketlerden biri bugün de İsrail'in başkenti Tel Aviv'e kadar ulaştı. Tel Aviv'e bugün kurulan Demir Kubbe savunma sistemi roketi havada imha etti. Diğer bir roket ise b

Tel Aviv'e atılan roket havada imha oldu

 

Tel Aviv'e ulaşan roket havada imha edildi
 
Filistinli grupların Gazze'den ateşlediği roketlerden biri bugün de İsrail'in başkenti Tel Aviv'e kadar ulaştı. Tel Aviv'e bugün kurulan Demir Kubbe savunma sistemi roketi havada imha etti. Diğer bir roket ise boş alana düştü.
Saldırıyı üstlenen Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, Fecr-5 tipi bir roket fırlattıklarını açıkladı.
 
Bugün İsrail'in güneyine yine 60'tan fazla roket fırlatıldı. Saldırılarda 4 kişinin hafif şekilde yaralandığı bildirildi. Eşkol'e yönelik havantopu saldırısında da 4 askerin hafif yaralandığı açıklandı.
 
İsrail ise 3 gündür 800'den fazla saldırı düzenledi. Saldırılarda 13'ü sivil 25 kişi hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem