Tedavi için geldi cesedi bulundu

Olay Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi’ndeki bir otelde meydana geldi. İzmir’den akşam saatlerinde Antalya’ya gelen Atakan Uzunalioğlu, konaklamak için otele yerleşti. Sabah odadan çıkmaması üzerine içeri giren görevliler, Uzunalioğlu’nu hareketsiz hal

Tedavi için geldi cesedi bulundu

Olay Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi’ndeki bir otelde meydana geldi. İzmir’den akşam saatlerinde Antalya’ya gelen Atakan Uzunalioğlu, konaklamak için otele yerleşti. Sabah odadan çıkmaması üzerine içeri giren görevliler, Uzunalioğlu’nu hareketsiz halde yatar buldu. Otel görevlileri durumu polise bildirdi. Bir süre sonra otele gelen polis, Atakan Uzunalioğlu’nun yaşamını yitirdiğini belirledi.

Yapılan incelemenin ardından Uzunalioğlu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Atakan Uzunalioğlu’nun özel bir klinikte uyuşturucu tedavisi olmak için Antalya’ya geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem