Suruç saldırısı üzerinden Trabzon'a yüklendi!

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde 30 kişinin ölümüne sebep olan patlama sosyal medyada da günün en çok konuşulanları arasına girdi. Yaşanan katliamı kınayan binlerce kişinin yanı sıra durumdan nemalanmaya çalışan provokatörlerin

Suruç saldırısı üzerinden Trabzon'a yüklendi!

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'ndeki Amara Kültür Merkezi önünde 30 kişinin ölümüne sebep olan patlama sosyal medyada da günün en çok konuşulanları arasına girdi. 

Yaşanan katliamı kınayan binlerce kişinin yanı sıra durumdan nemalanmaya çalışan provokatörlerin olduğu da dikkatlerden kaçmadı. Bunlardan biri de Fenerbahçeli olduğu görülen bir profil sahibinin bilinçsizce Trabzon'u hedef göstermesi oldu.

Patlama sırasında basın açıklaması yapan grubun içerisinde bulunan Trabzonspor bayraklı taraftar Koray Çapoğlu'nun da yaşamını yitirmesini kendisine provakasyon malzemesi olarak kullanan ve binlerce takipçisi olan bir Fenerbahçeli'nin yazdıkları Trabzonluları çileden çıkardı.

"O, KÜRT değildi, insandı. Trabzon gibi YOBAZ bir şehrin, yiğit delikanlısıydı.!" ifadelerini kullanan şahısa onlarca Trabzonlu'nun tepki gösterdiği görüldü.
er-004.jpg
 
Öte yandan birçok twitter kullanıcısı ise bu hassas konuya daha duyarlı yaklaştığı da görüldü.
ede.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem