Seri katil Bodrum'da yakalandı

İzmir'de üç gün üst üste 3 kişinin tabancayla kafalarından vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak bir kişinin Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındığı öğrenildi.İzmir'deki cinayetlerle ilgili Bodrum'da gözaltına alınan zanlının Mardin nüfusuna

Seri katil Bodrum'da yakalandı

İzmir'de üç gün üst üste 3 kişinin tabancayla kafalarından vurularak öldürülmesi olayıyla ilgili olarak bir kişinin Muğla'nın Bodrum ilçesinde gözaltına alındığı öğrenildi.

İzmir'deki cinayetlerle ilgili Bodrum'da gözaltına alınan zanlının Mardin nüfusuna kayıtlı 27 yaşındaki H.A. olduğu ve cinayetlerde kullanılan silah ile maktullere ait bazı eşyanın da zanlıda ele geçirildiği öğrenildi.

Cinayetlerle ilgili geniş çaplı soruşturma yürüten Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Balçova'da öldürülen bankacı Esra Yaşar'ın (27), Ekonomi Üniversitesi öğrencisi Ayşe Selen Ayla'nın (22) ve Konak'ta öldürülen travesti Mustafa A.'nın katil zanlısı olduğu ileri sürülen bir kişiyi Bodrum'da gözaltına aldı.

Zanlının kimliği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı. Zanlının, sorgulanmak üzere İzmir'e getirileceği belirtildi.

ÖZEL BİR EKİP YAKALADI

Seri cinayet zanlısının İzmir'den giden özel bir ekip tarafından Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalandı. Alınan bilgiye göre, olayla ilgili soruşturmayı yürütmesi amacıyla kurulan ekip, elde ettiği bilgiler doğrultusunda zanlının dün Bodrum'a gittiğini belirledi. İzmir'den Bodrum'a giden özel ekip zanlıyı kaldığı adreste sabaha karşı yakalayarak gözaltına aldı. Zanlının İzmir'de 3 kardeşinin bulunduğu ve onların da gözaltına alındığı öğrenildi.

OPERASYONU MUĞLA EMNİYET MÜDÜRÜ BİZZAT YÖNETTİ

Operasyonu Muğla Emniyet Müdürü Kadir Ay bizzat yönetirken, zanlının Bodrum'daki ilk ifadesi sırasında da hazır bulundu. Yoğun güvenlik önlemi alınan Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğünde zanlının sorgusu sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem