Onur'un gözyaşları

Muhteşem kurtarışlar yaptığı Eskişehir maçının son saniyesinde yediği golden sonra çılgına dönen ve gözyaşı dökerek sahayı terk eden kaleci Onur Kıvrak, "Emeğin karşılığını almalıydık. Yediğim gol beni adeta yıktı ve gözyaşlarıma hakim olamadım. Hırsımdan

Onur'un gözyaşları

Muhteşem kurtarışlar yaptığı Eskişehir maçının son saniyesinde yediği golden sonra çılgına dönen ve gözyaşı dökerek sahayı terk eden kaleci Onur Kıvrak, "Emeğin karşılığını almalıydık. Yediğim gol beni adeta yıktı ve gözyaşlarıma hakim olamadım. Hırsımdan ağladım. O anda birini kırdıysam özür dilerim. İvesa'ya da desteği için teşekkürler" dedi.

SADECE 10 GOL YEDİ

Onur Recep Kıvrak'ın, istatistikleri de göz kamaştırıyor... Ligde son 17 maçta da 90 dakika forma giyen genç file bekçisi, bu karşılaşmalarda kalesinde sadece 10 gol gördü.

Bir maçta hiç 2 gol birden yemeyen Onur, Ziraat Türkiye Kupası'nda görev aldığı 7 maçta ise rakiplerine sadece 3 kez geçit verdi.

Onur'un kısa sürede ulaştığı nokta hocasını ve yönetimi mest ederken, taraftarlar da genç oyuncuyu mutlu edecek bir girişime başlıyor...

Buna göre Bordo-Mavili sporseverler, yeni sezon öncesinde ‘61’ numaranın Onur’a verilmesi için kampanya organize edecek.

Buna teknik heyet ve yönetimin de olumlu yaklaşmasına kesin gözüyle bakılıyor. Trabzonspor’da bu sezon 61’i İbrahima Yattara taşırken, daha önce Barış Memiş ve Gökdeniz Karadeniz giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor