Şehit acısı Samsun'a ulaştı

 Şırnak’ın Şemdinli İlçesi kırsalında yapılan operasyon sırasında teröristlerde girdiği çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Komando Uzman Çavuş Ersan Sancı’nın memleketi olan Samsun'un Ladik İlçesi'ndeki baba ocağını yasa bürüdü.Şehit Sancı, facebooktaki sa

Şehit acısı Samsun'a ulaştı

 

Şırnak’ın Şemdinli İlçesi kırsalında yapılan operasyon sırasında teröristlerde girdiği çatışmada şehit olan 23 yaşındaki Komando Uzman Çavuş Ersan Sancı’nın memleketi olan Samsun'un Ladik İlçesi'ndeki baba ocağını yasa bürüdü.

Şehit Sancı, facebooktaki sayfasında son paylaşımda "Suskunlugumuz çaresizliimizden değil fırtına öncesi sessizlikten......bizzz kimmiyizzz" notunu düşerek vatan sevgisinin anlatıldığı bir video paylaştı.

Şemdinli İlçesi’ne 15 kilometre uzaklıkta Bağlar Köyü Zorgeçit Mezrası kırsalında dün akşam yapılan operasyon sırasında şehit olan Komando Uzman Çavuş Ersan Sancı’nın acı haberi memleketi Samsun’un Ladik İlçesi’ne ulaştı. 4 çocuk annesi annesi Gülcan Sancı ve baba Metin Sancı acılı haberi duyunca sinir krizi geçirdi. Şehit uzman çavuş Sancı, facebooktaki sayfasında en son türklük, vatan ve bayrağın anlatıldığı bir video klip paylaşarak altına, "suskunlugumuz çaresizliğimizden değil fırtına öncesi sessizlikten......bizzz kimmiyizzz" diye yazdığı ortaya çıktı. Paylaştığı video klip ise fon müziği eşliğinde Atatürk'ün resmi ile başlıyor. 5 dakikalik klip Türk Bayrağı, asker fotoğrafları ile devam ediyor. Şehit Sancı'nın "Naz" adında sözlüsü olduğu ve yakın bir tarihte de evlenmeyi planladıkları belirtildi. Şehidin cenazesinin Van’da yapılacak törenin ardından bugün askeri uçakla Samsun Çarşamba Havalimanına getirileceği ve Ladik ilçesinde ikindi namazından sonra yapılacak olan törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem