Savcılık'tan Afyonkarahisar açıklaması

 Eskişehir Birinci Hava Kuvveti Komutanlığı Askeri Savcılığı, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposundaki patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını, gelinen aşama itibarıyla olayın terör ve sabotaja bağlı gerçekleştiğine ilişkin herhangi bir delil ve

Savcılık'tan Afyonkarahisar açıklaması

 

Eskişehir Birinci Hava Kuvveti Komutanlığı Askeri Savcılığı, Afyonkarahisar'da askeri mühimmat deposundaki patlamayla ilgili soruşturma başlatıldığını, gelinen aşama itibarıyla olayın terör ve sabotaja bağlı gerçekleştiğine ilişkin herhangi bir delil ve emare elde edilemediğini bildirdi.
 
SORUŞTURMA OLAYIN HEMEN ARDINDAN BAŞLADI
Birinci Hava Kuvveti Komutanlığı Askeri Savcılığı'ndan yapılan açıklamada, 5 Eylül 2012 tarihinde saat 21.15 sıralarında Afyonkarahisar'da konuşlu Dördüncü Mühimmat Bölge Komutanlığı 41. Mühimmat Bölük Komutanlığı'na ait 32 numaralı mühimmat deposunda meydana gelen ve 25 askerin şehit olduğu patlamayla ilgili olarak, birliğin adli yönden bağlı olduğu Eskişehir Birinci Hava Kuvveti Komutanlığı Askeri Savcılığı tarafından olayı müteakiben sabah saat 04.00'te adli soruşturmaya başlandığı belirtildi.
 
TERÖR VEYA SABOTAJ DEĞİL
Açıklamada, ''Görevli 4 askeri savcı tarafından yürütülmekte olan soruşturmanın halen gelinen aşaması itibarıyla, olayın terör ve sabotaja bağlı gerçekleştiğine ilişkin herhangi bir delil ve emare elde edilememiştir'' denildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler