Altın'da Yılın En Yüksek Fiyatı

 Altının onsundaki artış İstanbul Kapalıçarşı'da da fiyatları artırdı. Altının onsundaki artış İstanbul Kapalıçarşı'da da fiyatları artırdı. 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu yıl ilk kez 102 liranın üzerine çıktı. Fed'in yeni destek önlemleri açı

Altın'da Yılın En Yüksek Fiyatı

 

Altının onsundaki artış İstanbul Kapalıçarşı'da da fiyatları artırdı.
 
Altının onsundaki artış İstanbul Kapalıçarşı'da da fiyatları artırdı. 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu yıl ilk kez 102 liranın üzerine çıktı.
 
Fed'in yeni destek önlemleri açıklamasının ardından altın fiyatları yükselişe geçti. Fed'in açıklamasıyla artan risk iştahı değerli metallere alım getirdi. Uluslararası piyasalarda altının onsu son 7 ayın en yükseğine çıkarak 1.777,95 doları gördü. Bu seviyeyi en son 29 Şubat 2012'de gören altının onsu 1.770 civarında işlem görmeye devam ediyor.
 
Altının onsundaki artış İstanbul Kapalıçarşı'da da fiyatları artırdı. 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu yıl ilk kez 102 liranın üzerine çıktı. 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 102,30 lira, cumhuriyet altınının satış fiyatı ise 685,00 lira oldu. Çeyrek altının fiyatı da 170 liraya yükseldi. Altının gramı 2012'ye 98 liradan başlamıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi