Saldırıyı 3 gün önceden söylediler

 İsminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 3 gün önce teslim olan bir bayan teröristin bölgede büyük bir saldırının olacağı bilgisini verdiğini belirtti.PKK kamplarından kaçarak Aktütün 5. Hudut Tabur Komutanlığı ekipleri

Saldırıyı 3 gün önceden söylediler

 

İsminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 3 gün önce teslim olan bir bayan teröristin bölgede büyük bir saldırının olacağı bilgisini verdiğini belirtti.

PKK kamplarından kaçarak Aktütün 5. Hudut Tabur Komutanlığı ekiplerine teslim olan kadın teröristin 3 gündür ifadesinin alındığı öğrenildi. Çok yakın bir zamanda bölgede ses getirecek büyük bir eylemin olacağını ifade ettiği öğrenilen PKK'lı, özellikle Hakkari bölgesinde bir saldırının mutlaka gerçekleştirileceğini söylemiş. PKK'lı kadının ifadesi doğrultusunda bölgedeki tüm askeri birlikler alarm durumuna geçerken, saldırının nereye yönelik olduğu tam olarak bilinmiyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem