Saldırıp fotoğraflarını Facebook’tan yolladılar !

Hampshire bölgesindeki Portsmouth kentinde yaşanan olay sırasında karnına aldığı birçok darbeye rağmen sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getiren Tilt, “Sabah sekiz buçukta kocam Scott işe gittikten sonra kapı çaldı. Dışarıda belediye üniformasına benzer,

Saldırıp fotoğraflarını Facebook’tan yolladılar !

Hampshire bölgesindeki Portsmouth kentinde yaşanan olay sırasında karnına aldığı birçok darbeye rağmen sağlıklı bir erkek çocuğu dünyaya getiren Tilt, “Sabah sekiz buçukta kocam Scott işe gittikten sonra kapı çaldı. Dışarıda belediye üniformasına benzer, logolu ceketler giymiş iki adam vardı. Ne olduğunu anlayamadan beni içeri itip ağzımı bantladılar” dedi.

Genç kadın, “Bir süre beni yumrukladıktan sonra kahkahalar atarak evi terk ettiler. Hemen babamı aradım ve polis çağırdık. Bu kabusun sona erdiğini zannetmiştim ancak birkaç gün sonra tanımadığım bir Facebook hesabından dayak yediğim anları gösteren fotoğraflar yolladılar” dedi.

Tilt, fotoğrafların gelmesinden yaklaşık bir ay sonra da aynı Facebook hesabından “Seni ve aileni izlemeye devam ediyorum” diyen bir tehdit mesajı daha aldığını söyledi.

Portsmouth polisi, “Bu korkunç bir saldırıydı. Birçok ipucu üzerinden soruşturmamızı sürdürüyoruz. Saldırganları yakalayacağımıza inancımız tam” açıklaması yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem