Rusya'dan şok Türkiye açıklaması!

Medvedev açıkladı...

Rusya'dan şok Türkiye açıklaması!
Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Türk sebze arzının yeniden başlaması üzerine henüz herhangi bir karar alınmadığını, konun Ankara ile konuşulacağını belirterek, "Bu demek değil ki, Rusya hemen koşup her şeyi açtı" dedi.

Rusya Başbakanı Dimitri Medvedev, Türk meyve ve sebze ürünlerinin ithalatına yönelik kısıtlamalarla ilgili henüz bir karar alınmadığını söyledi.

Medvedev, başkent Moskova'da yaptığı açıklamada, Türk meyve ve sebze ürünlerinin ithalatına yönelik kısıtlamaların kaldırılmasıyla ilgili sürecin devam ettiğini belirtti.

Türk yetkililerle kısıtlamaların kaldırılmasına yönelik görüşmeler yapılacağına değinen Medvedev, “Ancak bu Rusya tüm kısıtlamaları bir anda hemen  kaldıracak anlamına gelmiyor.” dedi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 30 Haziran’da imzaladığı kararnameyle, Rus hükümetine Türkiye’ye yönelik ekonomik kısıtlamaların değiştirilmesi talimatını vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem