Polisi harekete geçirdi

Batman'da bir okulun duvarına bırakılan yorgan güvenlik güçlerini harekete geçirdi.Edinilen bilgiye göre olay, Batman Belde mahallesi 3218'inci sokakta meydana geldi. Burada bulunan Mehmet Emin Şimşek İlköğretim Okulu'nun duvarının dibine bırakılan bir yo

Polisi harekete geçirdi

Batman'da bir okulun duvarına bırakılan yorgan güvenlik güçlerini harekete geçirdi.

Edinilen bilgiye göre olay, Batman Belde mahallesi 3218'inci sokakta meydana geldi. Burada bulunan Mehmet Emin Şimşek İlköğretim Okulu'nun duvarının dibine bırakılan bir yorgan vatandaşların dikkatini çekti. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis, çevrede güvenlik önlemleri alarak, bomba imha uzmanlarını çağırdı. Özel kıyafetlerini giyen bomba imha uzmanları, patlatmak için yorgana fünye yerleştirdikleri sırada boş olduğunu görünce patlatmaktan son anda vazgeçti. Daha sonra yorganı çöpe atan polis, yolu tekrar trafiğe açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem