PKK'lılar yol kesip 12 tır yaktı

 Van'ın Çaldıran ile Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçeleri arasında yol kesen bir grup PKK'lı terörist, uluslararası taşımacalık yapan 12 TIR'ı yaktı. Olay saat 21.00 sıralarında Çaldıran-Doğubeyazıt yolunun Tendürek geçidinde meydana geldi. Karayolunu kesen bir

PKK'lılar yol kesip 12 tır yaktı

 

Van'ın Çaldıran ile Ağrı'nın Doğubeyazıt ilçeleri arasında yol kesen bir grup PKK'lı terörist, uluslararası taşımacalık yapan 12 TIR'ı yaktı.

 

Olay saat 21.00 sıralarında Çaldıran-Doğubeyazıt yolunun Tendürek geçidinde meydana geldi. Karayolunu kesen bir grup PKK'lı terörist, uluslararası yük taşımacığı yapan 12 TIR'ı durdurdu. Şoförler, korku içinde araçlarını terk edip yaya olarak bölgeden uzaklaşmaya çalışırken, teröristler de TIR'ları ateşe verdi. İhbar üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Yanan TIR'ların kullanılamaz hale belirtilirken, güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı. Olay nedeniyle Çaldıran-Doğubeyazıt yolu da bir süre ulaşıma kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler