136 Suriyeli Türkiye'ye giriş yaptı

 Ülkelerindeki olaylardan kaçan, bir albay, iki yarbay ve bir üsteğmenin de aralarında bulunduğu 136 Suriyeli, Reyhanlı ilçesinden Türkiye'ye giriş yaptı. Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı, Kavalcık ve Bükülmez köyü sınırına gelen Suriyeliler, daha sonra Tü

136 Suriyeli Türkiye'ye giriş yaptı

 

Ülkelerindeki olaylardan kaçan, bir albay, iki yarbay ve bir üsteğmenin de aralarında bulunduğu 136 Suriyeli, Reyhanlı ilçesinden Türkiye'ye giriş yaptı.

 

Reyhanlı ilçesine bağlı Kuşaklı, Kavalcık ve Bükülmez köyü sınırına gelen Suriyeliler, daha sonra Türkiye tarafına geçti. 

 

Çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan grubun Şanlıurfa'ya, askerler ve ailelerinin ise Hatay'daki Apaydın'daki kampa gönderileceği belirtildi. 

 

Suriyeli yaralı yaşamını yitirdi

Bu arada, Reyhanlı ilçesine bağlı Bükülmez köyü sınırına akrabaları tarafından getirilen yaralı bir Suriyeli de Türkiye'ye geçti. 

 

İdlib kentinde çıkan çatışmada yaralandığı öğrenilen Suriyeli, ilk müdahalesi Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı, buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler