PKKlı eylemci polise ne gösterdi?

PKK'nın kuruluş yıldönümünü nedeniyle izinsiz gösteride bulunanlar arasında yüzü maskeli bir çocuk polise cinsel organını gösterdi. Adana'da terör örgütü lehine düzenlenen izinsiz gösteride yüzünü bezle kapatan bir çocuk eylemci, taş atmasına rağmen polis

PKKlı eylemci polise ne gösterdi?

PKK'nın kuruluş yıldönümünü nedeniyle izinsiz gösteride bulunanlar arasında yüzü maskeli bir çocuk polise cinsel organını gösterdi.

 Adana'da terör örgütü lehine düzenlenen izinsiz gösteride yüzünü bezle kapatan bir çocuk eylemci, taş atmasına rağmen polisin müdahale etmemesi üzerine cinsel organını gösterdi

 POLİSE CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

 Terör örgütünün kuruluş yıldönümünü bahane eden bir grup sempatizanı, merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu ve Şakirpaşa mahallelerinde izinsiz gösteri düzenledi. Bu sırada tanınmamak için yüzünü bezle kapatan bir gösterici polislerin karşısına geçerek, eşofmanını indirip cinsel organını gösterdi ve daha sonra kaçtı.

Görüntülerden tespit edilen zanlı Abdulnasır A. yakalanarak adliyeye sevk edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem