PKK 'cehennem topu'yla vuruldu

Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Işıklı 3. Hudut Tabur Komutanlığı Gezgintepe Üs Bölgesinde konuşlu bulunan ve "cehennem topu" olarak bilinen 40 kilometre menzile sahip fırtına obüsleri ile PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki kampları ateş altına alındı

PKK 'cehennem topu'yla vuruldu
Çukurca 2. Hudut Tugay Komutanlığına bağlı Işıklı 3. Hudut Tabur Komutanlığı Gezgintepe Üs Bölgesinde konuşlu bulunan ve "cehennem topu" olarak bilinen 40 kilometre menzile sahip fırtına obüsleri ile PKK'nın Irak'ın kuzeyindeki kampları ateş altına alındı AFP'ye konuşan PKK sözcüsü Bahtiyar Doğan, saat 23:00'ten itibaren sınıra yakın pozisyonlarının hem Türk F-16'ları hem de karadan top atışlarıyla vurulduğunu söyledi.
 
Türk jetleri PKK ve IŞİD'i bombaladı!
 
Türkiye'nin Kuzey Irak'taki PKK kamplarına yönelik hava operasyonu tam da ABD Savunma Bakanı Ashton Carter'ın Kuzey Irak'ta Kürt Bölgesel Yönetimi'nin Başkanı Mesut Barzani ile görüşmesinin hemen ardından geldi.
 
Bir saati aşkın süre devam eden ve ilçe merkezinden de sesi duyulan top atışlarında, belirlenen hedeflerin başarıyla etkisiz hale getirildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem