Otomobile silahlı saldırı

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Osman Yılmaz Mahallesi'nde 41 T 9626 plakalı otomobilini park eden Serkan T. ve otomobilin içinde bulunan Ersen K. ile eşi Meltem K.'ya kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Otomobile silahlı saldırı

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Osman Yılmaz Mahallesi'nde 41 T 9626 plakalı otomobilini park eden Serkan T. ve otomobilin içinde bulunan Ersen K. ile eşi Meltem K.'ya kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda otomobile 8 kurşun isabet ederken, otomobilin arka koltuğunda oturan Meltem K. karın bölgesine isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı.

Olay sonrası saldırganlar kaçarken, ağır yaralanan Meltem K., Ersin K. ve Serkan T. tarafından saldırıya uğrayan otomobil ile Gebze Fatih Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Meltem K. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, olay yeri inceleme ekipleri hastaneye getirilen otomobilde incelemelerde bulundu. Meltem K. ve Ersin K. çiftinin bir çocuklarının olduğu öğrenilirken, saldırganlarla otomobilde bulunan şahıslar arasında husumet olduğu iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem